A Delistyle

Ismerj meg!

Kovács Delinke vagyok, szín- és stílustanácsadó, stylist, a Deli Style blog alapítója.

2017 indítottam a blogomat, egyidőben azzal, hogy stílustanácsadóként kezdtem dolgozni. Szeretném, ha a vendégeim rátalálnának személyes stílusukra. Ehhez a színek és a fazonok ismerete megadja a kezdeti lépéseket. Ugyanakkor ez egy önismereti út is, ami divattal fűszerezve tanulságos és élményekkel teli.

Nem csak önmagukat sikerül kifejezni az öltözködés útján, hanem ruhatárukat és vásárlási szokásaikat is tudatosabban fogják alakítani.

Emellett iskolai és céges előadásokat is tartottam, továbbá részt vettem már több vállalati rendezvényen, családi napon is. Az igényekhez igazodva a témán belül maradva továbbra is szívesen teszek eleget hasonló megkereséseknek. A jövőben is azon leszek, hogy minél többen megismerjék hazánk kreatív szakembereit, akik munkájukkal és termékeikkel szebbé teszik napjainkat.

Azonban hiába a divat iránti szenvedélyem, rá kellett jönnöm, hogy a divatipar rendkívül káros ágazat. Már itthon is egyre több olyan szakmabeli van, akik nagy hatással vannak rám, így elkezdtem nyitni a fenntartható ruhatár felé és már inkább a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben. Így írásaim között gyakrabban fognak szerepelni tudatos vásárlással, fenntarthatósággal, környezetvédelemmel kapcsolatos témák is.

Fő szempont, hogy hasznos és értékes tartalmakat közvetítsek!